דירוג Srink Me

4.5/5

פשטידת ברוקולי וגבינות רזות

פשטידת ברוקולי מפתיעה ,מושקעת קלילה וטעימה!

מצרכים

  • 500 גרם ברוקולי, טרי או קפוא
  • 1 בצל, פרוס דק
  • מעט שמן זית (4 כפות)
  • 1 קוטג' 5% 250 גרם
  • 1 גביע יוגורט 1.5%
  • 3 ביצים
  • 100 גרם גבינה בולגרית (אפשר 5% ), חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 כף תימין יבש
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3/4 כפית מלח

אופן הכנה

1.מאדים את הבצל במעט שמן עד שהוא מתחיל להשחים. מניחים לקירור

2.מפרקים את הברוקולי לפרחים. מרתיחים מים עם מעט מלח בסיר גדול. מוסיפים את הברוקולי ומביאים שוב לרתיחה. חולטים כחמש דקות (אם משתמשים בקפוא, שלוש דקות יספיקו). מסננים.

3.מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים, כולל הבצל. מוסיפים את הברוקולי לאחר שהתקרר מעט.

4.מעבירים את התערובת לתבנית משומנת בגודל 20X30 ס"מ. למראה יפה, משתדלים להעמיד את התפרחות כשהן פונות כלפי מעלה. אופים 45 דקות בחום של 180 מעלות, עד שפני הפשטידה מזהיבים מעט.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות