דירוג Srink Me

5/5

פשטידת פלפלים

פשטידה קלת-הכנה וטעימה מאוד, המשלבת בין מתיקות הפלפלים הקלויים, מליחות הגבינה ופריכות הצנוברים. הפשטידה אף משתבחת למחרת הכנתה.

מצרכים

  • 4 פלפלים אדומים גדולים
  • 1 פלפל כתום יחידה בינונית
  • 1 פלפל צהוב יחידה בינונית
  • שמן זית-3 כפות
  • מלח אטלנטי-כף שטוחה
  • פלפל שחור גרוס גס
  • 3 ביצים גדולות
  • 1 גביע ) 150 גרם( יוגורט עיזים פיראוס
  • 200 גרם גבינה בולגרית 5% או פיראוס 5%, מפוררת
  • 150 גרם (כוס וכף) קמח כוסמין

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל 210- מעלות ומרפדים תבנית תנור שטוחה בשני ניירות אפייה.
  2. מנקים פלפלים מזרעים וחותכים לרבעים. מסדרים בתבנית, מזלפים 2-3 כפות שמן זית ובוזקים מעט מלח אטלנטי
    ופלפל שחור גרוס גס. כשהתנור חם מכניסים את התבנית וקולים במשך 20 דקות. מסובבים את התבנית בתנור
    וקולים עוד 5-6 דקות או עד להופעת סימני צריבה יפים. מוציאים.
  3. מנמיכים את חום התנור ל 175- מעלות ומשמנים תבנית בגודל 22X22 ס"מ במעט שמן זית.
  4. בקערה בינונית-גדולה טורפים 3 ביצים עם יוגורט בעזרת מטרף ידני.
  5. מוסיפים גבינה בולגרית מפוררת ופלפלים קלויים ומערבבים במרית.
  6. מוסיפים קמח ומערבבים במרית עד לקבלת עיסה אחידה. הימנעו מערבוב יתר. יוצקים לתבנית המשומנת,
    מיישרים, מפזרים צנוברים ומכניסים לתנור. אופים במשך 35-37 דקות או עד להתייצבות והשחמה יפה. מוציאים,
    מצננים 15-20 דקות ומגישים.
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות