דירוג Srink Me

4/5

פשטידת בטטה וגבינות

פשטידה דלת קלוריות, קלה להכנה ומשביעה

מצרכים

  • 1 בצל סגול, חתוך לפרוסות-יחדה בינונית (125 גרם)
  • 2 בטטות גדולות מבושלות ללא קליפה, חתוכות לקוביות (סכה"כ 1.19 ק"ג)
  • 1 קופסה של גבינת קוטג' 5% (250 גרם)
  • 2 ביצים-L (סכה"כ 136 גרם)
  • 100 גרם גבינת באפלו 4%, מגורדת (אם אין, אפשר להסתפק בעמק 5%)
  • 3 כפות קמח-כוסמין
  • מלח ופלפל גרוסים
  • תרסיס שמן

אופן הכנה

1. מטגנים את הבצל והבטטות כ-5 דקות עד שהם מעט מתרככים.

2. מערבבים בקערה גדולה את כל שאר החומרים לבלילה אחידה, ומוסיפים את הבטטות והבצל.

3. מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית.

4. אופים 40 דקות בחום של 180 מעלות.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות