דירוג Srink Me

5/5

פריטטת גבינות וקישואים

האיטלקים קוראים לזה פריטטה, הספרדים טורטייה, אנחנו קוראים לזה חביתה משודרגת או במילים אחרות, ארוחת ערב נהדרת!

מצרכים

  • 2 בצלים ירוקים ,החלק הלבן. קצוץ דק
  • חצי כוס אפונה עדינה קפואה, מופשרת
  • קישוא מגורר וסחוט מהנוזלים
  • 100 גרם פטה 5%
  • 4 ביצים
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה מערבבים בצל ירוק, אפונה וקישוא. מפוררים פנימה את הפטה ומערבבים.(שומרים מעט פטה בצד)
  3. טורפים את הביצים היטב, ומעבירים לקערה עם הירקות והפטה. ממלחים ומפלפלים, ומערבבים. מעבירים לתבנית עגולה משומנת, ואופים כ-25 דקות, עד שהפריטטה מתייצבת אבל עוד לא מוכנה. מוציאים ומפזרים את הפטה שנשארה מעל בשכבה אחידה וממשיכים לאפות עוד 5-10 דק. מצננים ומגישים.
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות