דירוג Srink Me

3/5

פריטטה ספרדית עם טוויסט

מאכל פשוט וטעים שהוא גירסא בריאה וטעימה לאחת המנות המפורסמות במטבח הספרדי- מנה ראויה לארוחת ערב מגוונת.

מצרכים

  • 8 ביצים
  • 150 גרם ראשי אספרגוס משומרים או טריים ומבושלים
  • חבילת כרישה
  • 3 גבעולי סלרי
  • 1 בצל
  • 50 גרם פירורי לחם
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • 6 כפות שמן זית

אופן הכנה

טורפים את הביצים עם 1/4 כוס מים, קורט מלח ומעט פטרוזיליה קצוצה. מניחים לעמוד.

קוצצים את הבצל הסלרי והכרישה דק, חותכים את תפוח האדמה לקוביות קטנות.

בוחרים במחבת כבדה, רחבה ומשובחת, מקפיצים בה את הבצל והכרישה במעט שמן זית, עד שיזהיב.

מוסיפים כ-5 כפות של שמן זית, וגם את קוביות תפוחי האדמה והסלרי , ומאדים תוך בחישה במשך 8 דקות
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים עוד 2 דקות. מוסיפים את ראשי האספרגוס ואת הביצים. מבשלים 5 דקות, הופכים במרית גדולה לצד השני,  ומבשלים עוד 5 דקות.
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות