דירוג Srink Me

4/5

מאפינס עשבי תיבול

במקום פרוסת לחם עם גבינה רזה שתוריד לכם לכם את החשק מכל דיאטה , אפשר לגוון בלי לעלות גרם מיותר. הנה מתכון קל ופשוט, שנהדר לימים שקמים בבוקר עם צורך עז לפחמימות, לערבים מול הטלויזיה ולאירוח מרשים ולא משמין

מצרכים

  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית גדושה אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • מעט מלח
  • 1 כוס קמח שיפון
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 ביצה
  • 1 חלבון
  • 1 כוס ריוויון
  • 1/2 כפית חרדל
  • 1 כף תימין יבש
  • 1 כף אורגנו יבש
  • מעט פלפל שחור טחון
  • 1 כף שמן קנולה
  • 100 גרם גבינה צהובה קלה מגוררת

אופן הכנה

אופן ההכנה:

1.  מניחים  את כל היבשים בתוך קערה גדולה  הקמח, אבקת האפייה וסודה לשתייה עם המלח וקמח השיפון. מוסיפים את הסוכר.

2. בקערה נפרדת טורפים את הביצה עם החלבון, מוסיפים את הריוויון, החרדל, עשבי התיבול היבשים, הפלפל השחור והשמן. מוסיפים את הגבינה הצהובה ומערבבים.

3. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים רק עד שמתקבל בצק אחיד, רטוב.

4. משמנים 16 תבניות שקעים במעט ספריי שמן. בעזרת כף מחליקים את הבצק לתבניות.

5. אופים 15-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה (200 מעלות) עד שסכין שננעצת במרכז יוצאת נקייה.

6. מוציאים מהתנור, ממתינים מעט ומשחררים את המאפינס מהתבניות. אפשר להיעזר בסכין. מניחים על רשת ומצננים.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות