דירוג Srink Me

4/5

ירך עוף בתיבול אסייתי

עוף אסייתי במרינדה מתובלת שתזכיר לכם את הטיול במזרח.

מצרכים

  • 8 ירכי עוף ללא עור
  • 1/4 כוס סויה קלה
  • 2 כפות יין אורז מירין
  • 1 כוס חומץ אורז
  • 1 כף שומשום קלוי
  • 1 כף דבש קל
  • כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
  • 1 כפית שמן שומשום

אופן הכנה

1. מערבבים את כל מרכיבי המשרה בקערה שטוחה.

2. מוסיפים את חלקי העוף והופכים לכיסוי אחיד. מכסים את הקערה ביריעת ניילון נצמד ומצננים כחצי שעה במקרר. מידי פעם הופכים.

3. בתבנית חסינת אש שוטחים את העוף עם המשרה בשכבה אחת.

4. אופים כ-30 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (220 מעלות). הופכים במהלך האפייה, להשחמה אחידה. אפשר להכין בגריל.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות