דירוג Srink Me

4/5

אומלט תרד

מתכון פצצה בצבעי ירוק-צהוב שכיף לפתוח איתו את הבוקר. חיתוך מהיר של התרד והשום, קצת ניחוחות מהמחבת ואתם בדרך לגן עדן של יום

מצרכים

  • כף שמן זית
  • חופן גדול עלי תרד שטופים
  • פלפל חריף צהוב
  • 2 שיני שום
  • 2 ביצים
  • כף חלב
  • 50 גרם פטה כבשים
  • מלח ופילפל שחור
  • קורט פפריקה מתוקה

אופן הכנה

  1. במחבת טפלון מחממים כף שמן זית על אש גבוהה. קוצצים את עלי התרד גס וצולים עד שמאבדים מנפחם.
  2. מוסיפים פלפל חריף קצוץ דק ו-2 שיני שום פרוסות, ומערבבים עד שעולה ניחוח השום המהמם.
  3. בקערה טורפים ביצים, כף חלב ומלח ופלפל לפי הטעם. ויוצקים למחבת כך שתערובת התרד מתכסה כולה ומטגנים כ-2 דקות על אש גבוהה.
  4. מנמיכים את האש מעט, מפוררים את הפטה מעל החביתה ומפזרים מעט פפריקה מתוקה, בעיקר בשביל הלוק.
  5. מכסים את המחבת, ומטגנים כ-3 דקות נוספות.
  6. מסירים מהאש ונותנים לחביתה להצטנן מעט לפני שמעבירים לצלחת ומתנפלים.
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות