דירוג Srink Me

4/5

אומלט אפונה

אומלט אפונה-מתכון של שף. גרסא דיאטטית למתכון המושלם של השף ארז קומברוסקי

מצרכים

  • 8 ביצים
  • 1/3 כוס חלב
  • 100 גרם חמאה
  • 2.5 כוסות אפונה עדינה
  • 3 כפות עלי נענע
  • מלח ים גס
  • פלפל לבן

אופן הכנה

מערבבים את הביצים עם החלב,

ממיסים חצי מכמות החמאה במחבת

מוסיפים את האפונים ומבשלים 3 דקות ורק עד שהם משנים את צבעים.

מוסיפים את תערובת החלב והביצים וממשיכים לערבב 5 דק נוספות ,

מוסיפים את עלי הנענע והתיבול לעוד 2 דק ומכבים את האש.

 

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזור לחנות